Ruff Wear Web Master

Det här är utan tvekan den bästa sele jag haft till Kavat, och jag har haft många! Rymningsbenägen som han är så har han aldrig behövt många promenader innan han kommit på att han kan backa ur selar. Tills matte hittade Houdini-selen. Ja, den kallas faktiskt så eftersom den är omöjlig att ta sig ur. Den må se trång och klumpig ut, men faktum är att Kavat rör sig helt obehindrat i den. Selen har två band under magen: ett bakom frambenen och ett bakom buken. Det bidrar till att selen hålls på plats och inte glider vare sig ner på sidorna, eller fram över nacken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s